torstai 2. kesäkuuta 2016

Let Your Love Grow

Kävin Berliinissä, hankin Mauerparkista kurkkuchakralleni turkoosia, joka kuulemma auttaa ilmaisemaan itseään - tiedä häntä, mutta ainakin se ajatus voi rohkaista - opin luottamaan entistä enemmän vaistoihini ja rakkauteen ja siihen, että selviydyn tilanteesta kuin tilanteesta ja asiat järjestyvät. Elämä on mystinen ja ihana seikkailu. Omaa tietä kulkemalla aiheuttaa aina pahennusta jossain, mutta kunhan ei loukkaa muita, on jokaisella oikeus tehdä elämässään juuri sitä mitä tahtoo, näyttää miltä tuntuu hyvältä ja olla rajoittamatta itseään muitten ihmisten vuoksi. Välillä sattuu kömmähdyksiä, kuten lentopäivistä erehtymisiä... Silloin ei kannata hermostua, vaan ottaa bussi alle ja jatkaa eteenpäin. Siitä voi seurata jotain yllättävää, kasvattavaa ja hienoa.

12 kommenttia:

 1. "Elämä on mystinen ja ihana seikkailu." Niin on <3

  VastaaPoista
 2. olet toteemieläimeni? en tiedä. voisit olla. sellainen "goals"? hiuksesi on mahdit. kauniita kuvia. aina aina AINA tulee niin hyvä mieli näistä! aion toistaa sitä ikuisesti :'---)

  VastaaPoista
 3. Voih, ihana sinä taas! Superkivan näköistä menoa ja oon kanssa yrittänyt ottaa elämänasenteeksi, että asioilla on tapana järjestyä :) Ennnen vihasin sitä sanontaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Se on kyllä hyvä asenne :) Onneksi on itsekin oppinut

   Poista
 4. Ihania kuvia! Inspiroivia ja niin hyviä viboja <3 pus!

  -Jessica

  VastaaPoista
 5. Vittu mulla on hyvä nimi täällä.

  VastaaPoista