lauantai 11. kesäkuuta 2016

Älä aprikoi, oot just hyvä noin


Muistutan itseäni olematta vertaamasta itseäni muihin. Kun tapaan tuttavaani, josta huokuu aina niin puhdas ja rakastava energia, toivoisin että sellainen lähtisi minustakin - että olisin jo tasapainoisempi ja enemmän harmoniassa itseni kanssa (siihen suuntaan ollaan kyllä menossa). Mutta ystäväni muistuttaa, että minustakin lähtee hyvää energiaa ja aivan omanlaistaan. Ja kyllähän mun pitäisis se tietää, kun olen onnistunut kutsumaan luokseni oikeita ihmisiä ja kommunikoimaan sanattomasti. Se pitää muistaa, että olemme ainutlaatuisuudessamme upeita juuri tällaisina, ja parhaita mahdollisia minuja tässä hetkessä. Muista ihmisistä on hyvä ottaa inspiraatiota, mutta ei pidä yrittää olla joku muu, vaan kehittyä omalla tavallaan. Kaikilla on omat vaikeutensa ja pimeät puolensa, ja niitä vastaan ei pidä sotia. Hyväksymällä ne, niiden kanssa voi oppia elämään, ilman että ne ottavat valtaa.

 Kun on avoin maailmalle, se antaa merkkejä ja opastusta, josta kaikesta voi oppia uutta. Yritän olla enemmän yhteydessä maahan ja saada energiani kulkemaan vapaasti, vapautua egosta, katsoa maailmaa suvaitsevaisuudella ja lempeydellä, rakastaa puhtaasti ilman vaatimuksia


 Olen paikannut housuni maagisin kierrätyskankain. Haluan tehdä juttuja, joista energiani välittyy, tehdä asioita rakkaudella.
"Se riittää, kun on vain sellainen joka sattuu tänään olemaan. En pysty parempaan, eikä mun kai tarviikaan." (Raappana feat. Aurora)

4 kommenttia:

 1. sinusta tosiaan lähtee ihan hurjia positiivisia viboja!! tiedäkin se! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <333 niin näistä sinun kommenteistasikin, kiitos hurjasti siitä

   Poista
 2. Sun blogia kuvaa kyllä parhaiten sana voimaannuttava. Mä nautin suuresti sun kaikista kuvista. Ne on jotenkin niin yksityiskohtaisia ja täynnä elämää ja väriä. Oot niin visuaalinen, että ihan kateeksi käy. Nyt mä voin vihdoinkin kunnolla seurata sua (ei mee mikään ohi enää) kun tein oman blogin. Oleta lisää kommentteja multa! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon ihanasta kommentista! :) piristi päivääni!

   Poista