maanantai 2. toukokuuta 2016

Olet elossa


"...vaikka sun silmäsi eivät kestä aina valoa. Olet elossa." -Olavi Uusivirta

Kuvia on kertynyt, sanoja ei niinkään. Onneksi sanoja tai tekoja ei aina tarvita, se on hyvä oppia huomaamaan. Välillä riittää olemassa oleminen. Hengähtäminen.


Päiväni kuluvat koulutöiden viimeistelyyn ja sekaviin tunteisiin. Pian saan vetää henkeä, olla vain ja vaeltaa. Sukeltaa järveen, maata havuissa. Sitä odotan.
Elämä soljuu eteenpäin, tuo haasteita ja pettymyksiä, mutta niin paljon kiitettävää. Suurinko niistä lie, että olen saanut tämän elämän. Sen maagisuutta en tahdo unohtaa. Harmainakin ja väsyneinä päivinä tiedostan olevani matkalla. Matkalla, jonka aikana puhkean vielä kukkaan.


6 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä että kommentoin kommentoin tänne aina näin, mutta sinä ja nämä postaukset ovat vain niin inspiroivia! Ei tarvitse olla edes aina kauheasti asiaa mistä kirjoittaa, kun näistä kuvista välittyy fiilis niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi ilahduttavat ja inspiroivat joka kerta, kiitos siitä <3 :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Mitä tuossa bataatin päällä on? Kiitos vaan ruokakuvista - tuli ihan kamala nälkä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei :D siinä on kikherneitä semmotteessa tahinikookosmaitotahnassa :) oli hyvää! Resepti löyty tosta taustalla vilkkuvasta kirjasta, jonka sain lahjaksi elikä Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa. Harvoin käytän reseptejä, mutta tossa on kyllä tosi hyviä gluteenittomia kasvisjuttuja!

   Poista
 3. No samoja juttuja olin sanomassa minäkin, mitä muutkin, että nää siun kuvat on niin inspiroivia aina <3

  VastaaPoista