keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Tanssit vaikka et osaa

...sä tiedät että sä oot kuumempi kuin ikinä muut! Jos maailma loppuu sun muuvit jatkuu. -Olavi Uusivirta


Tahtoisin uskoa, että jokaisella ihmisellä ja tapahtumalla elämässäni on jokin tarkoitus. Ilman niitä en olisi juuri tämä henkilö nyt tässä. Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan ja kaikkia ei voi miellyttää. Silti pitää tanssia juuri sillä omalla tyylillä!

Niinkuin sumuiset hetket (upean kauniita omalla tavallaan) opettavat arvostamaan aurinkoisia päiviä, opettaa myös kaikki muu. Ihmiset jotka eivät ymmärrä, tekevät niistä omista hengen heimolaisista erityisen ihmeellisiä ja upeita löytöjä.Olen uudistanut itseäni, sisältä ja ulkoa. Tatuatan Antti Kuurne aloitti mulle jalkakuvan ja kävin ottamassa medusalävistyksen.

Olen veistellyt kesäkurpitsasta pastaa, lukenut taroteja, itkenyt ja nauranut. Ollut kiitollinen.
Elämä on aika lyhyt ollakseen tanssimatta, vain koska ei osaa. Kompastuksista ei pidä soimata itseään, vaan nousta pää pystyssä ja jatkaa muuveja.

10 kommenttia:

 1. gägäälöngföbjskedg. helvetti, joudun taas tulla vinkumaan sitä samaa tänne :'------DD

  elikkäs. susta vaan irtoaa sellasia hyviä viboja, että jopa mä onnistun tuntemaan jotain positiivisuudentapaista aina kun luen sun uutta postausta. en pysty sanoa onko parasta sun tapa sanoa asioita, sen tekstin sisältö, kauniit ja tunnelmalliset kuvat vai sittenkin tuo upeat takut omaava tyty hymyilemässä mystisen salaperäisen persoonallisesti? ääääääh ;_____; mun näkökulmasta sussa on jotain erittäin tavallista, mut silti ei mitään sellaista tylsää - eikä tavallaan edes kyllä tavallista? hmmhmmhhm :'--D emmää tierä. teki mieleni vain kehaista kun tuli hymy tästä(kin) postauksesta :3 kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että kommentoit!<3 Tällaiset kommentit on syy sille että tahdon jatkaa tätä blogia ja toi fiilis syy ja tarkoitus tälle blogille.

   Poista
 2. Sumu on jotenkin taianomaista ja kaunista. Pää pystyssä hamaan loppuun asti, lanteet rennosti keinuen. Kauniita kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, tykkään sumusta kyllä paljon ja fiilistelin sitä tona päivänä! Niinpä :) Kiitoksia kovasti!

   Poista
 3. Sä oot ihana! Vähän samanlainen kuin minä nuorena (ihan kuin olisin jotenkin ikäloppu :D)

  Mä oon tässä ottanut uudeksi tavoitteeksi kertoa ihmisille, oli ne sitten tuttuja tai tuntemattomia, että ne on kivoja ja inspiroivia. Siis tietty vaan niille ketkä on kivoja ja inspiroivia. Ja sä oot! Tykkään blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanan ilostuttavasta kommentistasi! Ihailtava tavoite, yritän itsekin tehdä enemmän samaa :) Ilo kuulla että tykkäät ja ihanaa että levität positiivista energiaa ympärillesi<3

   Poista
 4. Taas niin ihanan inspiroiva postaus! Ja upea tuo uusi tatuointi ^^

  VastaaPoista