sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Voodoo Mama part. 2

Photos: Jaakko Mäkelä
Headdress: Eeva Snygg
Muah & modelling by me


 Oli taas hauska kuvauspäivä tänään! Ideoimme tällaisen meikin ja stailasin itseni moderniksi glittervoodookuningattareksi Jaakon ystävän tekemän upean päähineen pohjalta.Musta tällaiset behind the scenes-/testikuvat, kuten ylempi ovat jotenkin hauskoja muistoja.


Ensilumi tosiaan saapui tänne Hämeenlinnaan pari päivää sitten. Onneksi olin juuri ehtinyt vaihtaa talvirenkaat pyörääni. Lumi on niin kaunista! Ihanaa pitkästä aikaa tarpoa hangessa valon ympäröimänä.


"Huu on lounaissuomalaisen uskomuksen mukaan joko olento, joka näyttäytyy enteenä ennen jonkun kuolemaa, tai kummitus, joka tekee pian kuolemansa jälkeen lähiomaisensa ihoon mustelmia tai muita jälkiä. Näitä jälkiä sanotaan huunpuremiksi. -- Samantapainen, suomalaiseen mytologiaan vakiintuneempi "kuoleman merkki" on marras" "martaat ovat muun muassa kuolleiden sieluja, pian kuolevia ihmisiä tai kuoleman ennusmerkkejä, toisinaan myös menninkäisiä muistuttavia Manalan olentoja." 
-Wikipedia

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia taas! Jos en muuten ihan väärässä ole, niin taisin bongata sinut Hämeenlinnan keskustassa lauantaina päivällä kun olin siellä seikkailemassa. Mutta ei tälleen nuhaisena ja muutenkin ujona kehdannut tulla moikkaamaan ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon<3 aa, voi olla! Kävin lauantaina design palo -tapahtumassa. Kehtaa ihmeessä ensi kerralla! :)

    VastaaPoista