maanantai 23. marraskuuta 2015

Nahanluontia

Jostain syystä kehitin itselleni hirveän kriisin blogistani muutama viikko sitten. Kriiseily voi olla toisinaan kuitenkin hyvä asia. Se opettaa asioita itsestä ja antaa mahdollisuuden luoda itsensä uudelleen. Omia tekemisiään ja ajatuksiaan on hyvä kyseenalaistaa säännöllisesti. Silloin huomaa omia avaamista vaativia lukkojaan.

Olisin voinut miettiä rauhassa itsekseni asioita ennenkuin rupesin muuttamaan blogiani ilman selkeää päämäärää. Sen vuoksi joudutte kestämään vielä yhden nimen muutoksen. Nyt tavoitteeni siintävät taas horisontissa selkeinä.


Unilla on ollut viime aikoina elämässäni suuria voimia. Olen lentänyt onnellisena pitkin taivaita lucid-unissa ja kuvitellut kanavoivani riivattuja henkiä unihalvauksissa. Pelottavasta tunnelmasta ja epämiellyttävyydestään huolimatta ne halvauksetkin ovat olleet mielenkiintoinen kokemus. Unet ovat todella ihmeellisiä. Lucid- eli valveunissa tietää uneksivansa, jolloin voi kontrolloida unen tapahtumia. Itselläni ne ovat lisääntyneet kun koitan joka aamu muistella uniani ja toisinaan kirjoitan niitä ylös. Niiden näkemistä voi myös harjoitella kysymällä päivän aikana säännöllisesti itseltään "Olenko hereillä?". Tehokeinona voi kirjoittaa tuon tai vaikka lauseen "Tämä on valveuni" lapulle taskuun ja säännöllisesti ottaa sen esiin. Tätä haluaisin itse kokeilla. Kun tästä tulee rutiini, tapa saattaa siirtyä uneen ja silloin on helpompi havahtua ymmärtämään olevansa unessa.Kiitos kaikista kannustavista kommenteistanne. Ilman niitä olisin varmaankin luopunut bloggaamisesta jo ajat sitten. Se on minulle kuitenkin rakas harrastus.


 Joku kovasti harmittelikin sitä että piilotin vanhempia postauksistani. Niin voimakasta reaktiota en osannut odottaa, ja olen pahoillani. Ratkaisu tuntui itselleni kuitenkin oikealta ja alan olla taas uudistuksen kautta motivoitunut jatkamaan bloggaamista kaamoksen keskellä. Tahdon edelleen jatkossa kuulla mielipiteitänne ja millaista meininkiä tältä blogilta kaipaatte. Jäikö mieleen jotain erityistä, joka tulisi palauttaa? Arvostan teitä jokaista todella paljon.

7 kommenttia:

 1. Täällä ainakin yksi joka on tykännyt niistä ns. arkisista kuvista. Maisemista, ruuista jne. Mutta muuttuu tämä millaiseksi vaan niin tulen seuraamaan kun olet niin mielenkiintoinen ja inspiroiva. Kiitokset upeista postauksista! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä arkikuviakin tulee vielä näkymään! :) kiitos ihanasta kommentista<3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ei ollut tarkoitus säikyttää, tai ahdistella! Lähinnä harmitti ne piilotetut merkinnät siksi kun kaikki sisältö mitä olet tänne laittanut on ollut niin hyvää ja kivaa katseltavaa/luettavaa! :3 En siis ite nähnyt syytä poistaa mitään. Oot niin vieläpä niin kaunis<3 Minäkin nautin ihan vaan sellaisista "mitä kuuluu" merkinnöistä ja kuvista. Haluaisin myös nähdä sun kaikenlaisia tuotoksia (runoja, piirusruksia jne) jos sellaisia puuhastelet! :)

  PS: mut löytää samalla nimellä facesta ja deviantartista jos kiinnostaa nähdä kuka oon ;)
  PPS: en tiedä miksi tämä tuli kahdesti derp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3! Kiva kuulla. Runoja en ole pitkiin aikoihin kirjoitellut, mutta kiinnostaisi alkaa taas tekemään. Sitä en tiedä uskallanko täällä niitä jakaa, mutta ehkä vielä jonain päivänä :) piirustuksia olenkin ajatellut laittaa! Sinulla näytti olevan hienoja kuvia devianartissa!

   Poista
  2. Awww kiitos! :3
   Nautin oikeasti tosi paljon sun blogista ja etenkin kuvista mitä tänne pistät! Ei tarvitse kriiseillä <3 Sä oot just hyvä näin ja tää blogi on myös siksi just hyvä! Eteenpäin vaan! :)

   Poista