maanantai 19. lokakuuta 2015

Metsässä


mä kysyin kuinka kauan täytyy oottaa, että

näet ne värit, jotka ovat ympärillä


Olen kuunnellut uudelleen ja uudelleen näitä Laura Moision sanoja. Olen aistinut metsien tuoksua ja rauhaa ja iloinnut siitä. Etsin täydellistä mielikuvaa, kodista järven rannassa.
2 kommenttia:

  1. aaa ihanat saappaat! oon pitkään himoinnut keltaisia saappaita (ja takkia, sen jälkeen, kun katsoin Coralinen ensimmäistä kertaa joskus silloin myöh. teini-iässä) <3 ja metsäkävelyt on muutenkin niin rakkautta. Harvemmin vaan Helsingissä tullut tehtyä. Ikävöin sitä eniten Mikkelistä, kun pystyi menemään lähimetsään viidessä minuutissa ja kävellä siellä pitkään. Ja metsiä oli muutenkin enemmän ympärillä, kuin nyt. Nyt vaan enemmän pelottaa mennä metsään, koska jos joku hyökkää päälle, vaikka harvemmin varmaan se tapahtuu oikeasti (asutaan siis Helsingin keskustassa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin valitsin ne keltaisen värin perusteella! takkikin on välillä leijunut mielessä. Metsäkävelyt on ihania! Itekin himoitsen kokoajan lähemmäs metsää. Helsingistäkin löytyy hyvää metsää, kannattaa uskaltaa käydä tutkimassa. Valoisaan aikaan ja vaikka puhelin tai joku hälytin valmiina taskussa jos pelottaa. Ei oo itselle koskaan tullut Helsingissä mitään liian uhkaavaa tilannetta vastaan. Keskustasta pääsee käymään saarilla, tai sitten kun lähtee kaupungin laidoille niin tulee enemmän metsää vastaan.

      Poista