maanantai 6. heinäkuuta 2015

Elämä viel palkitsee

 Viime viikko oli aurinkoisten ja onnellisten kesäpäivien täyttämä. Oon niin kiitollinen kaikesta hyvästä mitä mulle tapahtuu ja ihmisistä ympärillä.


Ompelin hienon selkämerkin huppariin.


 Kulosaaressa oli naurettavan kaunista yksi ilta kun hengailtiin Reetan kanssa. Käytiin myös Reetan palstalla ja sain maistaa herkullista retiisiä suoraan maasta.

Koristelin kolhiintunutta pyöräilykypärääni mm. lapsuuteni tarravihosta löytyneillä tarroilla. Siitä tuli melkoisen katu-uskottava Spicegirls- ja Barbietarrojen kera. Muistan miten siistejä lapsena (ja kyllä edelleenkin) oli etenkin erikoisemmat pörröiset tai hologrammitarrat. Ja miten hauskaa oli keräillä tarroja tuoksuvista purkkapaketeista.Tämä Barbieyksilö tykkää luonnosta, mutta Barbeja valmistavalla Mattelilla on kyseenalainen historia sademetsiä tuhoavan paperiyhtiön Asia Pulp Paperin kanssa. Greenpeace sai kuitenkin kamppanjoinnillaan Mattelin lopettamaan yhteistyönsä kyseisen firman kanssa pari vuotta sitten. Viikonloppuna oli Elephantasy ja Alppimuisto, joissa vietin ensimmäistä kertaa tänä kesänä aikaa Alppipuistossa ja tanssin vartilta tuntuvan pari tuntia. Niiden välissä oli mökkireissu serkkujeni kanssa.4 kommenttia:

 1. Pakko vaan kehua kuinka mahtavia sun postaukset aina on! Niistä tulee kivan elämänmakuinen fiilis. Uuden postauksen näkeminen ilahduttaa aina ja piristää päivää. Toivottavasti jatkat vielä pitkään! Ihanaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kiitos superisti! <3 Tällaiset kommentit aina inspiroi jatkamaan. Superkivaa kesää sinnekin!! :)

   Poista
 2. Mihin tuo selkämerkki liittyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ihan puhtaasti visuaalisista syistä olen sen valinnut.

   Poista