lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ruutuja, pitsiä ja elon pohdintaaTykkään Peppi Pitkätossumaisesti vilkkuvista sukkanauhoista ja kappaleista, joitten sanat ovat kuin omasta suustani.

"Maailma on niinkuin peili, se heijastaa takaisin sun oman asenteesi aina vastaan. Niinkuin huutaa, niin se metsä vastaa. Elämä ei oo pelii, vaan lahja - ota vastaan ja koita pitää huolta ettet sitä haaskaa, kun se on kalleinta koko maailmassa."  - Paarma


Aina eivät elämän kortit jakaudu tasaisesti, se on ikävä fakta. Jos kehosi ja mielesi on terve, olet todella onnekas. Välillä minullakin on ollut niin huonoja päiviä ja luovutusfiilis, ettei jaksaisi sängystä nousta. On kuitenkin omalla vastuullani mennä eteenpäin ja valita onnellisuus.
On tärkeää muistaa miten onnekasta ja ihmeellistä on olla elossa tällä taianomaisella planeetalla, vielä kun se on olemassa. Useimmiten maailma vastaa samalla energialla, mitä sille lähetät.


Mulla on ollut haaveita tulevaisuudesta. Tahtoisin leikkiä metsässä lasten kanssa, kerätä kuusenkerkkiä ja nokkosta, ommella, luoda, elää hyvää ja tervettä elämää lähellä luontoa ja ystäviäni, maalata seiniin köynnöksiä, rakentaa puihin taikamajoja ja kasvattaa vihanneksia ja kasveja. Tuntuu hyvältä tietää, että tää kaikki on mahdollista saavuttaa. Alan olla optimistisempi. Ennen on aina tuntunut siltä etten ole tarpeeksi hyvä asioissa joita tahtoisin tehdä elääkseni, ja olen kokenut etten kykene sopeutumaan tämän yhteiskunnan paineisiin. Enää en aio antaa sen painostaa. Tämä on minun elämäni, ei kenenkään muun. Voin tehdä ja oppia mitä vain, jos vain päätän niin.
Pyrin aktiivisesti tavoitteisiini, mutta elämässäni ei ole kiire tai aikatauluja. Olen löytänyt lohtua myös Puppa J:n kappaleesta:

"Sul on aikaa, tuut loistaan kaikkialla. Sul on aikaa, turha edetä harppomalla. Älä anna niiden painostaa sua, mainostaa, myydä tai ostaa sua. Älä anna niiden käyttää sua, väärillä unelmilla täyttää sua."


Pysykää uskollisena itsellenne ja unelmillenne. <3 Ja pysykää kärsivällisinä silloin kun on vaikeaa. Asiat järjestyy kyllä.

6 kommenttia:

 1. Olipas ihana postaus, miula on aika paljon samanlaisia ajatuksia pään sisällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 kiva kuulla että löytyy samoja keloja sieltäkin!

   Poista
 2. Tämä postaus oli aivan ihana kun sen lauantaiyönä luin.
  Olet rohkea ja varmasti saavutat nuo kaikki asiat mitä luettelit. Ihanaa kesää.
  <3:kevät

  VastaaPoista