keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Me ollaan samaa heimoo


Tuomakselle kiitos kuvista. Maailmalle kiitos auringosta.

Kiitos myos maailman mukavimmista tossuista, joiden pehmoisuuteen rakastuin.


12 kommenttia:

 1. Oh sweet baby jesus että sä olet kaunis!

  VastaaPoista
 2. No ootpas herttainen taas! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihanan keväinen fiilis noissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sinä ja ah, tuo mekko! <3___<3 voi rakkaus

  VastaaPoista
 5. löysin tieni blogiisi joskus pari päivää sitten (kun uteliaasti klikkailee itseään tyyppien profiileihin muiden blogien kommenteissa ja lukijapalkeissa) ja aloin selata alaspäin (taaksepäin siis) ..nyt oot blogeinesi ollut siis jo hetken auki min välilehdissä ja siis apua.. tässä voi kestää hieman tässä liikkumisessa kun jään tuiottamaan suurinpiirtein jokaista kuvaa, ikuisuuksiksi melkein ja imemään tunnelmaa sisään. nyt oli pakko pysähtyä sanomaan jo jotain tänne, kun tuiotin näitäkin kuvia ja tota auringon huurteista kevätleikkiä ja tuntui ihan että voisin haistaa ton metsikön ilman! (ja kuulla sen äänet) -- tää blogi on tämmönen joka panee pysähtymään ja pysähtymään aina vaan uudestaan ja katsomaan ja tuntemaan kaiken kuvien ja sanojen läpi. tuntuu että oon imenyt itseeni niin paljon voimaa täältä ja erilaisia auringonsäteitä ja valoja ja tuoksuja ja ääniä, hymyjä. plus että oot ihan todella kaunis ja inspiroiva!!
  (ja ruokakuvatkin tottakai, tulee semmonen olo että vois sittenkin kohdella itteään kivasti ja väsätä itelleen jotain hyvää terveellistä monipuolista vegaaniruokaa, se ois tosiaankin hyvä ja ansaittua ja ihanaa)
  -- en tiedä pelkään että oon muotoillut tän kommentin nyt jotenkin tosi huonosti ja jätin jotain oleellista sanomatta
  mut voi olla että pysähdyn vielä joihinkin postauksiin jotain sanomaan kun jatkan matkaani täällä..
  mut en vaan käsitä, nämä kuvat&sanat&sie olette todella ihania! huippuja. voisit melkein olla salaa min joku "turvaihminen" jonka juttuja palaan lukemaan&katsomaan kun maailma (tai yhteiskunta!) ahdistaaitkettääpelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin koska vain <333 Pistin blogiisi viestiä, kiitos super ihanasta kommentistasi.

   Poista