lauantai 28. helmikuuta 2015

Koruja seinällä ja sitruuna kodin puhdistusaineena


Tässä pari kuvaa uudesta koruseinästäni, tykkään siitä kovasti. Nätit korut toimivat sisustuselementteinäkin. Parilla naulalla saa paljon aikaan!
Olen kaivannut keittiööni kunnon verhoja ja nyt keksin tällaiselle seinäkankaalle uuden tehtävän. Olen alunperin hankkinut kankaan päiväpeitoksi, mutta se olikin turhan kapea sänkyyni. Keittiöön se sopii mielestäni ihan mukavasti.


 Keittiöön myös liittyen innostuin niin paljon lukiessani että keittiön pinnat voi puhdistaa sitruunalla, että menin heti ostamaan tällaisen tarkoitukseen suunnitellun suihkepullon, jossa on sitruunapuristin sisällä. En sitten pysähtynyt ajattelemaan, että voihan sitä sitruunaa puristaa ihan tavalliseenkin suihkepulloon omin avuin. No jokatapauksessa, olen iloinen että tämä innostaa mut irrottautumaan kemiallisista puhdistusaineista. Sitruunalla on siis desinfioiva, antibakteerinen ja tietty raikastava vaikutus ja tästä lähtien käytän sitä kodissani myrkyllisten ja ympäristölle haitallisten puhdistusaineitten sijaan. Sitruunalla voi pestä astiatkin ja muut kodin pinnat.


10 kommenttia:

 1. Suosittelen siivoukseen myös ruokasoodaa ja etikkaa! Niinikään desinfioivia ja mm keittiön lavuaarin saa erittäin kirkkaaksi! Tekee myös hyvää putkistolle.

  VastaaPoista
 2. Hieno koruseinä ja kiva miten käytät värejä sisustuksessa! :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ollut seinäkankaita verhoina aiemmin, nyt ei taidakaan olla yhtään :) Jotenkin en saa nittä ikinä seinille hyvään kohtaan, mutta verhoina ne on kivoja! :) Pitääkin itse käyttää tota sitruunaa kanssa!

  VastaaPoista
 4. On jo pitkään tehnyt mieli sanoa, että sun koti näyttää tosi nätiltä ja viihtyisältä! :)

  VastaaPoista
 5. Aaaah, pitkästä aikaa selailin blogeja ja erityisesti sun postauksia! Emmää pääs su ihanuudest yli. Sullon niin kaunis kotikin ja kaikki.
  Oma bloggaaminen jäi työkiireiden ja muiden projektien alle, nyt keskityn Instagramiin. Sua mää käyn säännöllisen epäsäännöllisesti stalkkailemassa. :> <3
  - Janni / Tulle et Bérets

  VastaaPoista