lauantai 7. helmikuuta 2015

Diskopeura
Viime aikoina oon iloinnut mahtavista päivistä, jolloin aurinko on alkanut jälleen näyttää muistavansa meitä. Muita kivuuksia: hyvät kirjat, lettikampaukset (käteviä esim. myös kun ei jaksa pestä hiuksiaan...) ja hupsu kissa.

Käväsin ulvomassa susien puolesta.


 Mulla oli reppuni mukana Indonesiassa kun rämmin jossain luolassa ja sademetsässä ja se on edelleen aika mutainen ja ilmeisesti kerännyt tosi mielenkiintoiset ja eksoottiset tuoksut, sillä Helmi on ottanut uudeksi lempipuuhakseen istuskella ja makoilla jatkuvasti kyseisen repun päällä. Se on tosi huvittavaa ja söpöä.
Sit oli tuommoiset Diskometsä-nimiset teknobileet ja spontaanisti kyhäsin kiireellä kyseistä juhlaa vastaavana aamuna ennen töitä foliosta ja ikivanhasta cernitistä pimeässä hohtavat hilekynsilakalla koristellut sarvet ja illalla luomivärien ja kajalin avulla bambimeikit. Sarvet on siis muotoiltu foliosta ja vain peitetty cernitmassalla, tällöin lopputulos on paljon kevyempi ja tietty se myös säästää massaa. Liimasin noi sarvet kiinni pantaan ja pannan kehystin kukkapinneillä, jotka auttoivat myös pitämään sen hyvin paikoillaan. Tykkäsin tästä lookista ja ilta oli aivan ihanien vibojen siivittämä.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanana bambina oot ollut! Ja hupsu kissa, hihii :)

  VastaaPoista
 2. Hienot bambimeikit ja ihana tuo panta! Muutenkin bileiden teema kuullostaa hauskalta ja teemabileethän ovat yleensä parhaimpia. :)

  VastaaPoista
 3. bambit on parhaita t. toinen peura-fani :--)) hitsi kun itekin pääsis tommosiin kivoihin teema-iltoihin useemmin ku kerran vuodessa ja nekin itse järkkäämät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista! Teemabileet on kyllä kivoja. Koita sinäkin Elisa metsästää tapahtumia.

  VastaaPoista